Belangrijk bericht voor onze abonnementhouders!

Bericht aan abonnementhouders

Beste Zorgabonnementhouders, FysioFitness-, Pilates- en Vitaliteitsdeelnemers,
 

Op advies van RIVM (rijksoverheid) op 16 maart 2020 zijn tot 1 juni 2020 alle Fitnesscentra, sauna’s, horecagelegenheden e.d. gesloten door de coronacrisis. Hierdoor zijn jullie niet in de gelegenheid om in groepsverband te werken aan je gezondheid. Je lichaam heeft beweging nodig en de juiste trainingsprikkels om je gezond en vitaal te laten zijn en voelen.

Direct na deze melding is er gestart met het maken van trainingen voor thuis. Dit doen wij met beeldbellen, chatten, bellen en mailen om advies en oefeningen te geven voor thuis. Op dit moment heeft FysioRijnwaarden op YouTube verschillende filmpjes geplaatst waar regelmatig vernieuwing zal gaan plaatsvinden. Het is de bedoeling dat u op een eigen gekozen moment deze filmpjes kunt afspelen en dus kunt trainen in thuissituatie. Wij adviseren dit minimaal 2x per week uit te voeren. Naast het meedoen is het wenselijk om 5x per week minimaal een half uur matig intensief te gaan bewegen met fietsen, lopen of andere beweegmogelijkheden.

 Wat heb je nodig om mee te kunnen doen?

-          Computer, tablet, smart-tv of mobiel om de video te kunnen afspelen.

-          Een oefenmat of tuinstoelkussen en materiaal die zich in elk huishouden bevindt zoals bijvoorbeeld een flesje                   water of een boek.

-          Helaas mochten wij onder onze trainingsfilmpjes geen muziek plaatsen, dus kies je eigen muziek op de                              achtergrond dat maakt het totaal compleet.

-          Ga naar YouTube en wordt abonnee (gratis) op ons kanaal FysioRijnwaarden.

Wij hopen dat dit een goed alternatief is om vitaal te blijven in uw thuissituatie. Wij hopen hiermee jullie te kunnen compenseren voor het wegvallen van de groepslessen.

Als je geen gebruik wenst te nemen van deze alternatieve dienstverlening, dan zullen wij zeker coulant omgaan met pauzeren van het abonnement. Dit kun je aangeven via onze mail info@fysiorijnwaarden.nl of telefonisch 0316-541862.

 Wij hopen jullie een goed alternatief te hebben gegeven om vitaal te blijven.

 Team Fysio Rijnwaarden

 Beweegt mensen

Hierbij de link naar ons YouTube kanaal

Mocht u meer informatie willen over het bovenstaande onderwerp neem dan contact met ons op!