FysioFitness
Fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut

FysioFitness is een gezonde en verantwoorde manier om onder begeleiding van een professionele fysiotherapeut te trainen. Het is geschikt voor iedereen: van jong tot oud, van getraind tot ongetraind, van sportief tot niet sportief & met of zonder lichamelijke klachten. 

Fysio fitness

Uit onderzoek blijkt dat regelmatig en verantwoord trainen onder andere zorgt voor verbetering van de conditie, verbetering van spierkracht/spierfunctie, gewichtsafname, versterking van het afweermechanisme, vermindering van symptomen van ziektes of aandoeningen (bijvoorbeeld verbetering van de cholesterolspiegel, daling van een te hoge bloeddruk of verbetering van suikerspiegel) en preventie van ziektes en aandoeningen. 

FysioFitness is een training in een kleine groep, met de duur van 1 uur. Hierdoor blijft de persoonlijke aanpak gewaarborgd. Het doel van de training is op een verantwoorde en plezierige manier onder professionele begeleiding te bewegen. Onze trainingsruimte is uitgerust met een groot assortiment moderne trainingsapparatuur, waardoor iedereen zo optimaal mogelijk aan zijn eigen trainingsdoelen kan werken.

Data en tijden

FysioFitness wordt meerdere malen per week gegeven, kijk naar een passend moment in ons rooster. Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan via 0316 - 541 862 of info@fysiorijnwaarden.nl.