Vitaliteitstraining
De oplossing om te kunnen blijven bewegen

Iedereen beweegt zich graag gemakkelijk en wil zich graag gezond voelen. Maar het blijkt niet altijd even gemakkelijk om te werken aan je gezondheid en het is niet altijd even eenvoudig om je gezond en fit te voelen. Voor velen is dit een gevecht dat elke dag plaatsvindt. Proberen om zo goed mogelijk te leven en bewegen met chronische pijn, reuma, artrose, longproblemen, diabetes is soms een uitdaging. Deze groep mensen kan de steun van een professional op het gebied van bewegen en leefstijl goed gebruiken! 

Vitaliteitstraining groep

Bij FysioRijnwaarden hebben we daarom onze Vitaliteitstrainers in dienst. Zij kijken samen met u waar de kansen en mogelijkheden liggen om gezonder te worden, fitter te voelen en de activiteiten in het dagelijks leven beter te kunnen uitvoeren. 

Niet alleen mensen met ziektes of aandoeningen zijn geschikt voor de vitaliteitstraining. Ook mensen zonder klachten die graag willen sporten onder professionele begeleiding kunnen perfect terecht bij de vitaliteitstraining! 

Een groot pluspunt van onze Vitaliteitstraining is dat er intensieve begeleiding plaatsvindt in kleine groepen. Er is dus altijd een vitaliteitstrainer aanwezig op het moment dat u aan het trainen bent. Onze vitaliteitstrainers zijn specialist op het gebied van training en leefstijl, en zorgen voor een passende training gericht op uw doelen. 

Daarnaast is de vitaliteitstraining erg gevarieerd, geen enkele training is hetzelfde! Er wordt onder andere gewerkt aan spierkracht, conditie, balans, uithoudingsvermogen en coördinatie. 

Omdat u traint binnen een fysiotherapie praktijk, is er snel mogelijkheid tot medisch advies. Bij opkomende klachten is een afspraak bij een van onze fysiotherapeuten natuurlijk ook snel gemaakt. 

Door de vitaliteitstraining zul je je energieker en fitter voelen, maar ook mentaal meer vitaal voelen! De vitaliteitstraining is gericht op de ‘totale’ mens. 

Naast het verbeteren van de lichamelijke conditie, is de begeleiding ook gericht op aspecten als ademhaling, ontspanning, gedachten, mentale weerbaarheid, voeding en persoonlijke grenzen.

Interesse? Meld je aan voor een proefles!

Aanmelden kan via 0316 -541 862 of info@fysiorijnwaarden.nl